Veol podcast

7 órája

Hogy folytatódik a Pálmarsson-ügy?

Aron Pálmarsson visszatért Veszprémbe, a bakonyi kézilabdázóknál a pályán belül és kívül is zajlanak az események. A Helyzet Podcast e heti adásában többek között beszéltünk még azokról a labdarúgókról, akik Ajkán nem váltották meg a világot, magasabb osztályban viszont igen.

Horváth Gábor

Kibeszéltük NB III-as focicsapataink helyzetét, a veszprémi futsalosokat, akik most készülnek megtörni negatív sorozatukat, illetve a Veszprém vármegyei labdarúgó első osztály aktualitásait. Újabb adással jelentkezik a Helyzet Podcast.

A Veszprém vármegyei sport kibeszélő csatornája, a Helyzet Podcast újabb kézilabda- és labdarúgótémákkal jelentkezik
A Veszprém vármegyei sportot taglaló Helyzet Podcast újabb kézilabda- és labdarúgótémákkal jelentkezik. E heti fő témánk Aron Pálmarsson visszatérése
Fotó: Penovác Károly / Forrás:  archív

A Helyzet Podcast fő témája: Aron Pálmarsson újra Veszprémben

Az izlandi irányító hét év után visszatért a királynék városába, a szurkolókat pedig megosztja a leigazolása. Abban egyetértettünk, hogy egy jó formában lévő Pálmarssonra Jehia el-Dera kiesése miatt szükség van. Kérdés, Izlandról visszatérve mire lesz képes a THW Kiel és a Barcelona korábbi sztárja, aki Xavier Pascual edző kérésére csatlakozott a bakonyi kézilabdázók keretéhez.

Az ajkai cserepadról az NB I-be

Olyan labdarúgókról is beszéltünk, akik az FC Ajkánál nem tudtak maradandót alkotni, később mégis befutottak, legalábbis jelenleg alapemberek NB I-es csapatuknál.

Végigvettük NB III-as futballcsapataink közelmúltban mutatott teljesítményét, a veszprémieknek és a balatonfüredieknek is javítaniuk kellett hazai mérlegükön.

Az NB I-es futsalosok pedig éppen szeretnének kimászni a gödörből, méghozzá új edző segítségével, mi megelőlegeztük: pénteken este ez sikerülni fog.

Izgalmasan alakul a Veszprém vármegyei labdarúgó első osztály idei szezonja: a múlt héten a pápaiak az élre álltak, az úrkútiak váratlanul botlottak, és továbbra is sűrű a mezőny eleje.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában