Veol podcast

2 órája

Navracsics Tibor: Meghatott a díszpolgári cím

A meghatottság - válaszolja gondolkodás nélkül a kérdésre, ami mellé odaszegődött a megilletődöttség is, amikor megtudta, hogy a döntés egyhangú volt. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, a térség országgyűlési képviselője beszélt a Veol Podcastnek díszpolgári címéről, Veszprém jelenéről és jövőjéről.

Forgács Bernadett

Navracsics Tibor azt is elárulta, melyek a szívéhez nőtt helyszínek Veszprémben, amelyeket a hihetetlen fejlődésen és megújuláson átesett városban változatlan állapotban kellene megőrizni.

navracsics
Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, a térség országgyűlési képviselője volt a Veol Podcast vendége
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Mi az a veszprémiség Navracsics Tibor megfogalmazásában?

Navracsics Tibornak sikerült meghatároznia a szinte megfoghatatlan életérzést, életminőséget, az úgynevezett veszprémiséget.

Elárulta továbbá, hogy európai perspektívából látszik-e és hogyan Magyarország, s benne Veszprém, valamint az is, hogyan látja a vármegyeszékhely jövőjét. További támogatásáról biztosította a várost a következő nagy vállalásában, az Európa Sportfővárosa cím elnyerésében és megrendezésében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában