Szülinap előtt nyaralás

2 órája

Egy kis Dubaj belefér, nem? Szandi és Olivér nyaralni is csak luxushelyekre mennek

Szandi és Olivér a szülinapi buli előtt még kiruccannak egyet nyaralni. Aurél edzi a testét Ibizára.

Titzl Vivien

Kőgazdag Fiatalok: Szandi és PSG Ogli

Fotó: TV2

Kőgazdag Fiatalok: PSG Ogli, Aurél és Tomi azon gondolkodnak, hogy az asztalitenisz alatt nyert összeggel mit kezdjenek. Tomi azt javasolja, hogy adományozzák el, amivel Olivér egyet is ért, és lehülyézi Aurélt, amiért csak a bulikon és a nyaraláson jár az esze. 

Kőgazdag Fiatalok-PSG Ogli
Kőgazdag Fiatalok-PSG Ogli
Fotó: TV2


Metta és Filip elmennek hajókázni. Filip meglepetést tartogat Mettának. Közben az is kiderül, hogy Mettának bejött az ingatlanügynök. Bence rávette Aurélt az edzés folytatására Dominikkal, akit le akarnak fizetni, hogy ne legyen olyan kemény az edzés. Tervük azonban nem jött be, így még keményebb edzést kaptak. Dominikot megkéri Aurél, hogy tanítson neki önvédelmi lépéseket, ha a nyaralás alatt megtámadnák, meg tudja magát védeni. Olivér életbiztosítást szeretne kötni magára, hogyha bármi történne vele Ibizán, akkor a biztosítónak zsebbe kelljen nyúlnia. Ő 1 milliárd forintos biztosítást szeretne, de a maximum 500 millió forint. 

Kőgazdag Fiatalok-Rich Kids Hungary

Miss Tuvic épp Görögországban tartózkodik, de PSG Oglival még a nagy buli előtt ketten kiutaznak Dubajba. Elmennek napozni, és csak ők vannak a strandon. Olivér szerint sértő, hogy olyan emberekkel barátkoznak, akik még nem voltak egy normális (luxushelyen) nyaralni.
Vanda a meglepetésvendég, és szerinte egy hajón fehér zokniban kell lenni, így mindenkinek ad egy párat. Filip azért hozta össze ezt a találkozást, hogy a két lány kibéküljön és megbeszéljék a dolgokat. 

Metta jósoltatni megy, de összefut Gáborral a liftnél, és számot cserélnek. A jósnő (Klaudia) azt vallja, hogy már csak a szemgolyója eredeti, és Metta is azt vallja, hogy majd mindenét meg fogja csináltatni.
 Következő rész: Metta hialuronsavas G-pont feltöltésre viszi egyik barátnőjét. Aurélnak beindítják a zenei karrierjét. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!