Remek kikapcsolódás

2 órája

Halloween a Veszprémi Állatkertben (videó)

Az őszi szünet idén még izgalmasabb a Veszprémi Állatkertben. Kihagyhatatlan akcióval várják a gyerekeket!

Titzl Vivien

Halloweeni napok a Veszprémi Állatkertben!

Fotó: Titzl Vivien

A gyermekjegy fél áron váltható meg: 4200 Ft helyett most csak 2100 Ft. Az őszi szünet alatt a gyermekek fél áron látogathatják a Veszprémi Állatkertet. Érdemes kihasználni ezt a nagyszerű lehetőséget, és élvezni az állatkert varázslatos világát kedvező áron!

Halloweeni napok a Veszprémi Állatkertben!
Halloweeni napok a Veszprémi Állatkertben
Fotó: Titzl Vivien/Napló

Faragott tökkel érkezők játékban vehetnek részt. Akinek sikerül hoznia egy egyedi faragott tököt, az részt vehet egy különleges versenyen. Az első 10 helyezett egy-egy gyermekbelépőt nyer a Veszprémi Állatkertbe.

Családok számára remek alkalom, hogy eltöltsenek egy felejthetetlen őszi napot az állatkertben. Várják a látogatókat szeretettel.

A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak. A kedvezményes gyermekjegyeket csak a helyszínen, a jegypénztárban lehet megváltani, és az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható. A kedvezmény 2024. október 26. és 2024. november 3. között érvényes, írja közösségi oldalán a Veszprémi Állatkert

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában