Balaton Wine & Gourmet fesztivál

2024.08.28. 19:00

Forgalmi rend változás Veszprémben

A 2024. szeptember 06 – 08 közötti időszakban megrendezésre kerülő Balaton Wine & Gourmet fesztivál kapcsán a már megelőző időszakokban is alkalmazott forgalmi rend változás lép életbe.

Veol.hu

A Veszprémvölgyi utca egyirányú forgalom szerint lesz használható a Kittenberger Kálmán utcai csatlakozás, illetve a Próder Ferenc utca közötti szakaszon a Próder Ferenc utca irányába. Szintén egyirányú közlekedési rend kerül bevezetésre a Próder Ferenc utcában a  Veszprémvölgyi út irányából a Pápai út  irányába, valamint a egyirányú forgalmi rend szerint lehet közlekedni a Tummler Henrik utcában, a Próder utca irányából a Síp utca irányába.

Az ideiglenes forgalmi rend bevezetése a rendezvényre érkező megnövekedett gépjármű forgalom és parkoló járművek miatt szükséges. A Veszprémvölgyi utca egy szakaszán a bevezetésre kerülő megállási tilalommal a torlódásokat és a váltakozó irányú forgalom folyamatosságát biztosítottuk.

Megértésüket és türelmüket megköszönve kérjük Önöket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint közlekedjenek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában