Futsal NB I

5 órája

Egy szárnyaló rivális érkezik pénteken Veszprémbe

A három siker után álló Nyírbátort fogadja az előző két fordulóban egyaránt vesztes Veszprém pénteken a futsal NB I-ben.

Horváth Gábor

A fentiek ellenére a hazaiak számítanak az összecsapás esélyeseinek, ugyanakkor várhatóan nem lesz könnyű dolguk Fehér Zsolt tanítványainak.

Tatai Józsefék szeretnének visszatérni a sikeres útra Fotó: Fülöp Ildikó

Álomszerűen kezdte az idényt a Veszprém a futsal NB I-ben, a bakonyiak sorrendben a Magyar Futsal Akadémiát, a DEAC-ot, a Rubeola FC-t és a Berettyóújfalut is két vállra fektették. A robogó csapat ez idő alatt mindössze három gólt kapott és 27-et lőtt (!). Emiatt is volt némileg hideg zuhany, hogy a folytatásban az Aramis SE múlt pénteken el tudta vinni a pontokat a Március 15. úti sportcsarnokból (1-3), hétfőn pedig a bajnoki címvédő Haladás otthonában maradt alul a Veszprém 5-3 arányban.

Most az a Nyírbátor vendégeskedik a királynék városában, amely két vereséggel kezdte az idényt, az előző három fordulóban viszont kilenc pontot gyűjtött, azaz hibátlan maradt. Legutóbb épp az Aramist gyűrte le hatalmas csatában.

A Veszprém – főleg, ha az idei első négy forduló játékát nézzük – esélyesként lép pályára pénteken 18.30-kor, ugyanakkor a pontok megszerzéséhez sokkal jobban kell koncentrálnia, mint az előző két körben.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!