Bulvár-celeb

6 órája

„Nagyon kemény történeten vagyunk túl”: Balogh Edina és Szabó Simon egy éve vannak együtt

Balogh Edina és Szabó Simon most mégis elárultak néhány titkot a magánéletükből, azt, hogy hogyan látják a kapcsolatukat közel egy év távlatából.

MW

A páros nehéz, de boldog egy éven van túl

Forrás: Origo

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy a Farm VIP két szereplője, Szabó Simon és Balogh Edina összejöttek. Az egykori szépségkirálynő sosem titkolta, hogy a színésszel egy párt alkotnak, ugyanakkor igyekeznek a nyilvánosság kizárása mellett élni. 

A páros alig enged betekintést a magánéletébe, azonban most a Borssal kivételt tettek és elárulták, hogyan is látják a kapcsolatukat közel egy év távlatából.

Nagyon kemény történeten vagyunk túl. A mi kapcsolatunk nem annyira hétköznapi, nem egy randevúval kezdődött. Nem egy gyönyörű mozifilm és utána egy vacsora, hanem mi azért edzetten jöttünk ebbe a kapcsolatba, mind a ketten. Egy edzőtáborból jöttünk, a mi kapcsolatunkat nem tudja semmi megrázni, úgyhogy bennünk teljes nyugalom van

– mosolygott Edina, aki végig kedvesébe karolt.

Kedvenc filmjeikben is azonos ízléssel rendelkeznek

Ha már a rendezvény központjában a filmek voltak, jogosan merült fel a kérdés: mi az ő kedvenc filmjük? Meglepő, vagy épp nem meglepő mód, a filmek terén is hasonló az ízlésük. Egyben kitértek arra is, mikkel találkozhatunk a film maratonon.

– Sok frissen felújított klasszikus, magyar és nemzetközi filmet lehet majd látni. Illetve nagyon sok kedvenc filmet, mint a Terminátor 2, Az idő urai, a 2001: Űrodüsszeia, hogy a sajátjaimat említsem – mesélte Simon, akitől Edina vette át a szót:

– Annyira megfogsz lepődni, de ugyanezt tudom elmondani, amit a Simon, úgyhogy egyetértünk – mosolygott a színésznő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!