• cikk kép
  Nem sikerült a döntőbe jutás Orbán Éva kalapácsvetőnek

  Veszprém – Nem sikerült a döntőbe jutás Orbán Éva kalapácsvetőnek a pekingi atlétika világbajnokságon.

 • cikk kép
  Megye IV labdarúgás - Három játékos is mesterhármast ért el

  Az előző hétvégén négy csoportban összesen 46 csapat kezdte meg a labdarúgó megye IV. osztályú pontvadászatot. Most a keleti, a közép és a déli körzet eredményeit közöljük. Az első fordulóban a Csögle játékosa Gáncs Péter, a Veszprémet erősítő Hideghéti Péter és a Dörgicse csatára, Horváth Gábor is mesterhármast ért el.

 • cikk kép
  Eddigi legjobb úszásai

  Veszprém - Csanádi Jánosné négy ezüstéremmel és egyéni csúcsokkal zárta a szenior úszók kazanyi világbajnokságát.

 • cikk kép
  Az NB I-ből kaptak ellenfelet a fürediek

  Megyei körkép - A labdarúgó szövetség elkészítette a Magyar Kupa második fordulójának sorsolását, így kiderült az is, kivel játszik a még versenyben lévő FC Ajka és a Balatonfüredi FC.

 • cikk kép

  Interjú a Balatonfüredi KSE új csapatkapitányával

  Fazekas: elővettem fiatal énem

  Balatonfüred – A magunk részéről biztosak vagyunk benne, hogy a füredi kézilabdakapuban idén klasszis teljesítményeket láthatunk. Ez elsősorban Fazekas Nándoron múlik, de nemcsak a két kezén és lábán, hanem azon is, profizmusa miként tudja magával ragadni társait. Interjú a népszerű Nándival!

 • cikk kép
  Asztalitenisz: a legjobbak versenye volt

  Veszprém – Tizennégy együttes 41 versenyzővel képviseltette magát a veszprémi Medgyaszay Iskolában rendezett IX. Balaton Kupa Dunántúli asztalitenisz utánpótlás versenyen.

 • cikk kép
  Megyei III.: gólgazdag mérkőzések az évadnyitón

  Megyei körkép - Összesen 41 találat született a megye III-as labdarúgó-bajnokság nyitányán. A legtöbb találat a Szamaras SE-–Balatonederics találkozón esett, szám szerint nyolcszor rezdült meg a hazaiak hálója.

 • cikk kép
  Megyei IV.: Gannán és Külsővaton is hét gólnak tapsolhattak

  Megyei körkép - Fordulatos és izgalmas meccseket hozott a labdarúgó megyei IV. osztály északi körzetében az első forduló.

 • cikk kép
  Pontos, precíz repüléssel - A veszprémi páros kemény küzdelemben szerzett Eb-aranyat

  Balatonfőkajár, Veszprém - Félelmetes hatékonysággal versenyez a veszprémi pilóta páros: mindössze két éve repülnek ultrakönnyű géppel, de a tavalyi vb-bronzot, idén Eb-aranyéremmel fejelték meg.

 • cikk kép
  Vegyes páros győzött lábteniszben

  Ajka – Ha augusztus 20., akkor lábtenisz! Legalábbis Ajkán, ahol nyolcadik alkalommal rendezték meg az ünnepnapi bajnokságot. Hölgysiker, címvédés, több díjazott.

 • cikk kép
  Íme, a második forduló válogatottja

  Veszprém – Többen dupláztak, többen a véghajrában szereztek fontos gólt, mások védőteljesítményükkel emelkedtek ki a mezőnyből. A foci megye I második fordulójának válogatottja.

 • cikk kép
  Fiatalosan, elszántan rajtol a Füred - A Szeged ellen finomhangolt az együttes

  Balatonfüred - A Szeged ellen tartott, nem is rossz, főpróbát a Balatonfüredi KSE, amely remek állapotban várja a kézilabda élvonal 2015/2016-os szezonjának rajtját.

 • cikk kép
  Repülőrajtot vett a Magyarpolány SE

  A Magyarpolány mellett némi meglepetésre a Szentantalfa is kiütéssel nyert, az újoncok közül ketten is sikerrel kezdték a labdarúgó megye II 2015/2016-os szezonját.

 • cikk kép
  Európa-bajnok veszprémi repülők

  Balatonfőkajár, Veszprém – Fantasztikus sikert aratott a Balatonfőkajári Repülő Klub két versenyzője az ultrakönnyű repülők lengyelországi Európa-bajnokságán.

 • cikk kép

  Balatonfüreden zárul az idei bajnokság

  Strandröplabda: tét nélküli befejezés

  Balatonfüred, Zánka - A küzdelem véget ért, a bajnokság folytatódik - a SMASH strandröplabda idei szezonja augusztus 29-én, szombaton a balatonfüredi Kisfaludy strandon fejeződik be.

Magazinok