Futsal NB I

2024.04.25. 13:16

A címvédő érkezik Veszprémbe

A Haladás VSE lesz a veszprémiek vendége pénteken este (18.30) a futsal NB I. rájátszásában.

Horváth Gábor

A veszprémiek ebben az idényben nem sok sót ettek meg a Haladás ellen Fotó: Fülöp Ildikó

Fotó: FULOP ILDIKO

Sajnos komolyabb tét nélkül, legalábbis a hazaiak szempontjából, az 1. FC Veszprém már csak nagy bravúrral érhet oda a bronzpárharcot érő negyedik helyre. A bakonyiak az előző két fordulóban alulmaradtak, hét pontjuk van a hatodik helyen, a negyedik Nyíregyháza 13 egységgel rendelkezik. Még két forduló van hátra, azután következnek a helyosztók. A Veszprém a Haladás elleni hazai meccset követően Kecskeméten zár, a nyírségiek a Kecskemétet fogadják, majd Berettyóújfaluba utaznak. Pontegyenlőség esetén a Veszprém megelőzné a Nyíregyházát, de ehhez sok feltételnek kell teljesülnie. Elsőként annak, hogy az 1. FCV legyőzze pénteken a szombathelyieket.

A Haladás VSE négy pont előnnyel vezeti a tabellát, és most Veszprémben biztosíthatja be elsőségét s ezzel pályaelőnyét a bajnoki fináléban. A vasiak ellenfele vagy a Kecskemét, vagy a Berettyóújfalu lesz a döntőben.

A felsőház állása: 1. Haladás 24 pont, 2. Kecskemét 20, 3. Berettyóújfalu 18, 4. Nyíregyháza 13, 5. DEAC 8, 6. Veszprém 7.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!