Telekom Veszprém

2015.11.03. 11:43

Három hét múlva döntenek Christian Zeitz sorsáról

Veszprém – A Celje elleni Bajnokok Ligája találkozón már pályára léphet a kéztöréséből felépülő Nagy László. Christian Zeitz visszatérése azonban várat magára.

B. Virág Rita

Az MVM Veszprém férfi kézilabda együttes csapatkapitánya, Nagy még a THW Kiel elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen szenvedett kéztörést, amit meg is operáltak. Ma úgy tűnik, már a Szkopje elleni SEHA-Liga találkozón játszhatna, azonban a szakemberek szerint felesleges kockáztatni, így csak a Celje ellen játszhat majd.

Christian Zeitz vállsérülése egyelőre nem jött rendbe. A klubtól kapott tájékoztatás szerint, három hét múlva újabb felülvizsgálaton kell részt vennie a németnek, s akkor döntenek a sorsáról, szükségesek-e újabb beavatkozások, vagy elég pihentetnie. Egyelőre úgy tűnik, ebben a hónapban biztosan nem játszhat.

A jobbátlövő a PPD Zagreb elleni Bajnokok Ligája találkozón sérült meg, amit a veszprémiek elképesztő scatában 21:20-ra nyertek meg a zágrábi arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!