Sport

2015.10.02. 08:09

Hét darab csavarral rögzítették Nagy László törött kezét

Veszprém - Hét darab csavarral rögzítették Nagy László törött kezét - derült ki a röntgenfelvételből, amit Nagy László saját közösségi oldalán posztolt.

B. Virág Rita

Nem mindennapi képet tett közzé Nagy László, az MVM Veszprém férfi kézilabda együttes csapatkapitánya. A fotókon a törött bal keze látszik, pontosabban annak röntgenfelvétele, illetve, ahogy a válogatott játékos mosolyogva mutatja, lekerült a kötés a kezéről és megkezdődött a rehabilitációja.

Forrás: Facebook

Előzetesen négy-hat hét kihagyást jósoltak a szakemberek a kiváló átlövőnek, azonban a gyógyulást azért sem szabad siettetni, mert a lövő kezéről van szó.

Érdekes lesz, hogy Javiér Sabaté miként próbálja majd megoldani a helyzetet, hiszen a Nagy Lászlón kívül Gulyás Péter bal keze is megsérült a legutóbbi, Vojvodina elleni SEHA-Liga összecsapáson, akinek ezért például a Flensburg elleni meccset is ki kellett hagynia.

Így két balkezes játékosa maradt Sabaténak, Christian Zeitz és Gasper Marguc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!