• cikk kép
  Kézi NB I/B: Szépen menetelnek a csapataink

  Megyei körkép - Mindhárom Veszprém megyei alakulat győztesen hagyta el a pályát a férfi kézilabda NB I/B-ben. A telekom U23 és a Balatonfüred U23 pedig már ott toporog a tabella közelében.

 • cikk kép
  Háttal is lehet szurkolni

  A Gyurákovics családban olyannyira komolyan veszik a kézilabdát, hogy téliszalámit, az ősi riválist támogató cég legfinomabb termékét sem esznek soha. Ez becsületbeli ügy - hangoztatta a családfő, aki a Telekom Veszprém férfi kézilabda- együttes törzsszurkolóinak vezetője.

 • cikk kép
  Telekom Veszprém: miért lett izgalmas a vége?

  Zágráb – Szinte végig irányította a mérkőzést a Telekom Veszprém, de a hajrára izgalmassá vált a PPD Zagreb elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő. A magyar bajnok olykor kifejezetten jól játszott, ám a végjátékban csak a szerencse mentette meg a pontvesztéstől.

 • cikk kép
  Iváncsik Gergőé a legszebb védés

  Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) összegyűjtötte az elmúlt két év BL-nyolcaddöntőinek 5 legszebb védését. A listára a Veszprém balszélsője Iváncsik Gergő is felkerült.

 • cikk kép

  Szombaton 18 órakor Zagreb-Telekom

  Veszélyes Veszprém

  Veszprém - Minden pozícióból komoly veszély fenyeget minket, hiszen a Telekom Veszprémnek valamennyi posztra legalább két kiemelkedő képességű játékos jut.

 • cikk kép
  Sok beteg kisgyermeken segítenek Nagy Lászlóék

  Saját adományokból lélegeztetőgépet vásároltak a magyar férfi válogatott tagjai.

 • cikk kép
  Veszprém-Vác: kétszámjegyű siker

  Veszprém - Újabb magabiztos győzelmet aratott a Telekom Veszprém az NB I-ben a Vác ellen. Most már gőzerővel a PPD Zagreb elleni rangadóra készülhet a magyar bajnok.

 • cikk kép
  Magyar Kupa: Csurgó ellen játszik a Telekom Veszprém

  A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi Magyar Kupa elődöntőjének párosítását: a debreceni Főnix Csarnokban sorra kerülő négyes döntő első napján Veszprém-Csurgó és Szeged-Tatabánya mérkőzésekre kerül sor.

 • cikk kép
  Az ősi rivális Mol-Pick Szeged érkezik a Telekom Veszprém otthonába

  Veszprém - A tavasz legnagyobb kihívásai csak eztán következnek a Telekom Veszprém férfi kézilabdázói számára.

 • cikk kép
  Telekom Veszprém-Cegléd: Tizennégy szlovén gól és ügyes magyar fiatalok

  Veszprém - Könnyed sikerrel hangolt a derbire a Telekom Veszprém kedden a kézilabda NB I-ben. A Cegléd az első félidőben meghúzkodta a (megfiatalított) oroszlán bajszát.

 • cikk kép
  A sereghajtót is legyőzte a Telekom Veszprém U23-as csapata

  Székesfehérvár – Fontos pontokat szerzett idegenben a Telekom Veszprém U23-as alakulata a roppant kellemetlen stílusú sereghajtó, az Alba Máv Előre otthonában a férfi kézilabda NB I/B-ben.

 • cikk kép
  Telekom: Ez a csapatunk! Őrült meccsen biztosította be harmadik helyét a Veszprém

  Veszprém – Óriási mérkőzésen, az év legjobb teljesítményét nyújtva győzte le a német Flensburg alakulatát a Telekom Veszprém a Bajnokok Ligája utolsó csoportmérkőzésén. Ezzel bebiztosította harmadik helyét és hatalmas lépést tett a kölni négyes döntő felé.

 • cikk kép
  Vasárnap a gyengélkedő Presov látogat a veszprémi arénába

  Veszprém - A vártnál jóval nehezebben, de végül megszerezte a két pontot a svájci Schaffhausen ellen a Telekom Veszprém a Bajnokok Ligájában, így tartja értékes harmadik helyét a csoportban.

 • cikk kép
  Kikínlódta a győzelmet a Telekom Veszprém

  Schaffhausen – Nem várt izgalmakat hozott a Telekom Veszprém vendégjátéka Svájcban. A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a sereghajtó otthonában Ilic hidegvére mentette meg a magyar együttest a leégéstől, így továbbra is versenyben van a magyar bajnok a csoport harmadik helyéért.

 • cikk kép
  Svájci kötelező előtt - Stabilan tartja harmadik helyét a Telekom

  Veszprém - A csoport utolsó helyén álló, svájci bajnokhoz, a magyar válogatott irányítót, Császár Gábort is foglalkoztató Kadetten Schaffhausenhez utazik a Telekom Veszprém férfi kézilabda- együttese a Bajnokok Ligájában.

Részletes műsorMűsorok betöltése...