Futsal

4 órája

Az Újpest ellen mutatkozik be a futsalosok spanyol mestere

Most már nemcsak a kézilabdacsapatnak van spanyol szakvezetője a királynék városában. A veszprémi futsalcsapat hétfőn este Javi Rodríguezzel a kispadján lép pályára az NB I-ben.

Horváth Gábor

Beszámoltunk róla, Fehér Zsolt távozását követően gyorsan bejelentette az új szakvezetőt a veszprémi futsalcsapat, amelynek irányítását Javi Rodríguez vette át. A spanyol mester játékosként igazi klasszis volt: nyert világ- és Európa-bajnokságot, valamint Bajnokok Ligáját is. Az ötvenéves szakember korábban dolgozott már Magyarországon, a győrieket vezette.

Először lép pályára a veszprémi futsalcsapat azt követően, hogy Fehér Zsolt edző távozott. A klub történetének első külföldi edzője Újpesten mutatkozik be
Először lép pályára a veszprémi futsalcsapat azt követően, hogy Fehér Zsolt edző távozott. A klub történetének első külföldi edzője Újpesten mutatkozik be
Forrás: Facebook/Veszprém Futsal

Veszprémi futsalcsapat: öt vereség után kell javítani

A veszprémi futsalcsapat komoly hullámvölgyben van, hiszen az előző öt bajnoki mérkőzését mind elveszítette. Az első négyet még Fehér Zsolttal a kispadon, a legutóbbi találkozón pedig beugróként Tatai József irányította a bakonyiakat. A négy sikerrel rajtoló Veszprém jelenleg csak nyolcadik az NB I tabelláján.

Az elmúlt napokban már Javi Rodríguez vezette a felkészülést, csapat hétfőn este (20.45) az Újpesttel csap össze. A fővárosiak jól állnak, másodikok, de az előző két körben ők sem tudtak sikert aratni. Először kikaptak a címvédő Haladástól, majd ikszeltek a Kecskeméttel. A lila-fehérek csapatában két brazil viszi a prímet, Lucas és Thiago Cardoso szerepe nemcsak a gólszerzésben meghatározó.

A futsal NB I állása

1. Haladás VSE 24 pont

2. Újpest 20

3. Aramis SE 18

4. Berettyóújfalu 17

5. Nyíregyháza 16

6. Kecskemét 16

7. Nyírbátor 15

8. Veszprém 12

9. DEAC 7

10. Magyar Futsal Akadémia 7

11. Rubeola FC 3

12. TFSE 2

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában