Egyedülálló esemény

2024.08.14. 11:49

Bringások zúznak a síarénában

Országos Síaréna on Enduro Fire versenyt rendeznek a Síaréna Vibe Parkban Eplényben augusztus 17–20. között, közölték a szervezők.

Kovács Erika

Azt írták, az egyedülálló, többnapos eseménnyel céljuk egy közösségépítő és hagyományteremtő gravity-fesztivál, ahol a profin megszervezett versengés mellett nagy szerepe van a jókedvnek, a fergeteges buliknak is. A döntött kanyarokkal, ugratókkal, technikás szakaszokkal és más pályaelemekkel kialakított nyomvonalak változatos lejtésűek. A versenyen hat egyedi pályát alakítanak ki, a viadalt több kategóriában szervezik meg. Az elite kategória versenyzőinek mind a hat pályát teljesíteniük kell, valamennyi pályát chipekkel mérik. Az összesített időeredmény alapján alakul ki kategóriánként a rangsor. Vasárnap a hat mért pályaszakasz starthelyéhez kétszer lehet az ülőliftet igénybe venni, négyszer fel kell tekerni a rajthelyhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában