Sramek a Sztárban sztár all starsban

Sramek mások mellett Delhusa Gjon és Zámbó Jimmy dalaival bűvölte el a közönséget Alsóörsön. Sramek sok előadót megszólaltatott, az elmúlt hétvégén megnyerte a Sztárban sztár all stars döntőjét.

Kovács Erika

Peter Sramek a Sztárban Sztár All Stars győztese

Fotó: Google

 

Peter Sramek és a tömeg egy emberként énekelt, az énekes előadását végig éljenzés, vastaps kísérte. 

Sramek (j a második) szívesen fotózkodott balatonfürediekkel is
Sramek (jobbról a második) szívesen fotózkodott balatonfürediekkel is 
Fotó: Kovács Erika

 

Sramek a deszkákat szétrobbantó dalok után rendkívül barátságosan, kedvesen és türelmesen beszélgetett mindenkivel Alsóörsön, aláírásokat osztott és a szlovák származású énekest közös fotózásra is könnyen meg lehetett kérni, szívesen pózolt a balatonfürediekkel is. Sramek megnyerte a televízióban a Sztárban sztár all stars döntőjét.   

Srameknek Alsóörsön is drukkoltak 

Sramek Josh Grobanként állt színpadra a Sztárban sztár all stars döntőjében az elmúlt hétvégén és a You Raise Me Up című dalt énekelte. Hatalmas tapsviharral zárult az előadás, a zsűri az egekig magasztalta. Srameknek Alsóörsön is drukkoltak és örömmel beszéltek arról, hogy az előadó nyerte meg a népszerű műsort, aki a balatoni községben is fellépett nemrég.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!