Minden évben kiváló választás

4 órája

XI. Bakony Expó Veszprémben

A novemberi veszprémi Bakony Expó idén is elhozza a térség hagyományait és ízeit egy látványos vásár keretében. A rendezvényen a helyi termelők és kézművesek mutatják be portékáikat, miközben izgalmas gasztronómiai élmények várnak minden érdeklődőt. A családbarát programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartalmas kikapcsolódást kínálnak a Bakony Expó során.

Titzl Vivien

Fotó: Google

November 8. és 10. között ismét megrendezik a Bakony Expót Veszprémben, amely a régió egyik legnagyobb gasztronómiai és kézműves ünnepe. 

Bakony Expó november 8-10., Veszprém 
Bakony Expó november 8-10., Veszprém 
Fotó: Bakony Expó/Facebook

Az esemény, melyet a Veszprém Aréna előtti téren tartanak, egyedülálló lehetőséget kínál a helyi termelők, kézművesek és mesterségek bemutatkozására. A látogatók megismerkedhetnek a hagyományos vidéki ízekkel, többek között a pásztorélet különleges ételeivel, miközben a helyszínen kézművesvásár és gasztrofalu is várja őket. A szórakozásról koncertek, táncos előadások és gyerekprogramok gondoskodnak, így az egész család számára ideális kikapcsolódást nyújt a háromnapos rendezvény.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában