Evenita Közösségépítő Egyesület

2024.08.24. 10:00

Örömtáncot lejtettek a városban

Tapolcán vendégeskedett az Evenita Közösségépítő Egyesület több, az örömtáncban jeleskedő környékbeli csoportja összesen nyolcvan tagja pénteken délután. Zalaszentgróti, sümegi, ajkai, devecseri, balatongyöröki táncosok fogadták el tapolcai társaik meghívását.

Tóth B. Zsuzsa

A Tamási Áron Művelődési Központban Dobó Zoltán polgármester az emberi kapcsolatok ápolása fontosságát emelte ki köszöntő beszédében, és arra kérte a táncosokat, hogy barátaikat is hívják köreikbe. 

Az örömtáncosok a Köztársaság téren is lejtettek egy táncot
Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Iván Anita szenior örömtáncoktató, az Evenita Közösségépítő Egyesület vezetője örömét fejezte ki, hogy hat vidéki településről érkeztek táncosok a programra, hogy együtt legyenek, ismerkedjenek egymással és a várossal. Köszönetet mondott a vendéglátó tapolcai csoportnak és Wéberné Évának, aki a szervezés élére állt. Azt kérte, hogy táncoljanak vidáman ma is. Wéberné Éva pedig a tapolcai táncosok nevében Anitának köszönte meg, hogy immár öt éve tanítja őket.  

A város nevezetességeit Mészáros Zsuzsa tapolcai táncos mutatta be a nyolcvan résztvevőnek, akik minden állomáson, például a Köztársaság téren, a városközpontban és a tóparton táncoltak a járókelők örömére is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában