Nyáresti kamaravarázslat

2024.07.29. 16:00

Légyott a Malom-tónál

A Tiszavirág Trió koncertjével és Tihanyiné Bálint Zsuzsa minitárlatának bemutatásával folytatódott a Tamási Áron Művelődési Központ Légyott zenés programsorozata pénteken este a Malom-tónál.

Szijártó János

Nyáresti kamaravarázslatra invitálta a közönséget a népszerű Tiszavirág Trió. Az együttes tagjai (Greksa Márta – hegedű, Tóth Györgyi – oboa, Vizsolyi Lívia – fagott) remek zenés összeállítást mutattak be, s szereztek kellemes estét az érdeklődőknek a csodálatos környezetben. A Malom-tónál tárlat nyílt Tihanyi Bálint Zsuzsa képeiből, volt nyilvános kötés Pogány Juliékkal és ingyenes portrékészítés a Tapolcai Rajzbarátok Köre által. A Légyott folytatódik, a nyáron láthat, hallhat még zenés produkciót a közönség a Tamási Áron Művelődési Központ szervezésében a Malom-tónál péntekenként. 

A Légyott zenés programsorozat részeként ingyenes portré készítésére is lehetőség nyílt a Tapolcai Rajzbarátok Köre által Tapolcán
A Légyott zenés programsorozat részeként ingyenes portré készítésére is lehetőség nyílt a Tapolcai Rajzbarátok Köre által Tapolcán
Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában