Futsal

4 órája

Nem várt vereség a Nyírbátor ellen

Fehér Zsolt együttese nem bírt a Nyírbátorral, és zsinórban a harmadik vereséget szenvedte el a futsal NB I-ben. A Futsal Veszprém végig szervezettebb volt, de a vendégek csúsztak-másztak a sikerért, és végül ők vihették el a bajnoki pontokat.

Balogh Dávid

Futsal Veszprém – Nyírbátori SC 0-1 (0-0)

Veszprém. V.: Vass, Kubicsek, Kondákor.

Veszprém: Spandler – Tatai, Horváth, Dorogi, Lipl. Csere: Koncsol, Juhász, Molnár, Kártik, Thiago, Ábrahám, Fellembek, Matheus, Gerencsér. Edző: Fehér Zsolt.

Nyírbátor: Dobi – Szentes, Orosz, Molnár, Nagy. Csere: Tóth, Bartha, Sánta, Csorvási, Szucsányi. Edző: Elek Gergő.

Mindent megtettek a fehér mezes veszprémiek, de nem sikerült betalálniuk
Fotó: Fülöp Ildikó

A tabella 3. helyén álló veszprémiek a Nyírbátort fogadták a Március 15. úti Sportcsarnokban péntek este. Fehér Zsolt csapata az elmúlt két fordulóban vereséget szenvedett, így jogosan várták a szurkolók a rossz széria megtörését. A hazaiak voltak aktívabbak a találkozó elején, ők is diktálták a tempót, de nem tudtak túljárni Dobi eszén. Thiago és Lipl jelentett némi veszélyt a vendégek kapujára, de nem tudták megszerezni a vezetést. A nyírbátoriak részéről Szentes próbálkozott először, de Spandler könnyedén hárított. Az első játékrészben a szerencse is a vendégekhez pártolt, Fellembek lövése a kapufán csattant. Félidőre 0-0-s részeredménnyel vonulhattak a felek.

Fordulás után Tatai is eltalálta a kapufát, így ismét megmenekültek a nyírségiek. A 26. minutumban egy veszprémi labdára csaptak le Elek Gergő tanítványai, majd a támadás végén Szucsányi lőtt a hálóba, 0-1.

A folytatásban a bakonyiak mindent megtettek az egyenlítésért, de a zöld mezesek erőn felül állták a sarat, amihez persze kellett Dobi parádés teljesítménye, illetve a szerencse is. A hajrában ismét kapufát lőtt a Veszprém, de a hálóba már nem sikerült betalálnia, így elszenvedték zsinórban a harmadik vereségüket Tatai Józsefék.


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!