Olvasónk írja

2022.11.10. 08:00

A tehetségek köztünk élnek

Csendes, szerény. A rohanó hétköznapok szürke eminenciása ő, halk szavú, szorgalmas, átlagos diáklány. Első látásra. Aztán, ha beszélgetni kezdünk vele, pillanatok tört része alatt változik meg a véleményünk: a csendesből őrjöngő, a szerényből kiabáló, az átlagosból elütően más lesz. A felszín tehetséget takar.

Vadász Lili a pápai Acsády szakképző 11. osztályos tanulója. Eleddig csak ,,fiókíró”, de kezdi szárnyait próbálgatni, magát megrázva kitárulkozni, hogy tehetségét más is megismerhesse. Régóta ír. Mindent. Mindenről és mindenkiről. Aztán már csak magáról. Az érzéseiről. A benne tomboló boldogságkereső kamasz gondolatairól. 

Vadász Lili költőként próbálgatja szárnyait
Forrás: olvasó

Mélyre szántó, veretes dolgokról. Szerelemről, boldogságról, vágyról, elmúlásról. Profikat meghazudtoló módon. Szabad verseket ír. Szabadon. Szülei és tanárai büszkeségére. Kortársai csodálatára. Leírja, kiírja magából azt, ami a mai fiatalokat foglalkoztatja, nyomasztja. Sorsközösséget vállal az ördöggel is, ha kell, de az áhított boldogságot mindenképp meg akarja kapni. Még csak úton van, de verseit olvasva bizton célba ér. 
Mert aki érzékeny, figyelmes, mindemellett még stílusosan is tud írni, arra komoly karrier vár a tollforgatók világában. 

Czobor Andrea

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában