Sokat tesz a közösségért

2024.08.28. 21:00

A község önkormányzata Szentkirályszabadjáért kitüntetést adományozott Miskey Jánosné részére.

Mint a méltatásban Pál-Gyarmati Katalin polármester elmondta, Kati néni 2021 novemberétől vezeti a helyi könyvtárat. Célul tűzte ki, hogy mindenkivel megszeretteti az olvasást, ezért rendszeresen szervez programokat óvodás- és iskoláscsoportoknak. Mindent megtesz annak érdekében, hogy szeressenek a gyerekek könyvtárba járni.

Veol.hu

A felnőtteknek kézműves-foglalkozásokat tart, így aktív élet folyik a könyvtárban. Tagja a Mai Nők csapatának, és szívesen segít a Baráti Kör Egyesület programjainak lebonyolításában is. Az elmúlt évtizedekben önzetlenül és mindig segítőkészen, szabadidejét nem sajnálva vette ki részét a község társadalmi programjainak, rendezvényeinek sikeres szervezésében és lebonyolításában is. A nap bármely szakában, mindig számíthat segítségére a falu apraja-nagyja.

Pál-Gyarmati Katalin a településen élők nevében köszönte meg Miskey Jánosné áldozatos munkáját
Pál-Gyarmati Katalin a településen élők nevében köszönte meg Miskey Jánosné áldozatos munkáját
Fotó: önkormányzat


A polgármester megköszönjte azt a rengeteg élményt, segítséget, amit a településen élő lakókért tesz. Hozzátette: – Kívánjuk, hogy még sok-sok éven keresztül élvezhessük a mindig kedves, mosolygós Kati néni segítségét! További sok boldogságot, jó egészséget kívánunk! – zárta beszédét a polgármester, majd átnyújtotta az önkormányzat ajándékát a kitüntetettnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában