Évindító

2023.09.02. 15:00

Bázisintézmény a 20 éves Ajkai Városi Óvoda

Évzáró-évindító értekezletet tartott a 2023–2024-es nevelési évben a fennállása huszadik évfordulóját ünneplő Ajka Városi Óvoda alkalmazotti közössége a Nagy László Városi Művelődési Központban.

Tisler Anna

Ráczné Németh Csilla igazgató tartott évindítót a munkatársaknak Fotó: Gyarmati László

Ráczné Németh Csilla igazgató a 40 év munkaviszonyt követően nyugállományba vonuló Nagyné Bauer Tünde Hajnalka, valamint a 44 év után búcsúzó Varga Csilla részére átadta a Pintér Sándor belügyminiszter által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetést. Mindkét óvodapedagógus évtizedeken át végzett kiváló munkáját ismerték el ezzel. 

Az igazgató beszámolójában elmondta, hogy az intézmény a 2023–2026-os nevelési évekre ismét elnyerte az Oktatási Hivatal Bázisintézménye címet. Minden telephely mára örökös zöld óvoda. Nevelési programjukban kiemelten szerepel az egészséges életmód, a környezet tevékeny megismertetése, a sport, a tehetséggondozás. Az intézményben öt regisztrált tehetségpont működik, szeptembertől újabb két egységben lesz elérhető az angol nyelvű foglalkozás. Részt vesznek a nemzeti úszóprogramban, amelynek keretében a tanköteles korú nagycsoportosok ingyenesen sajátíthatják el az úszás alapjait. Idén is biztosítják az ovikorit az azt igénylő gyermekeknek. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában