Baleset Ajkánál

2024.09.17. 11:00

Élőben közvetítette valaki a lángoló autó sofőrjének haláltusáját?

Videóra vette és élőben közvetítette a közösségi oldalon valaki azt, amint bennég egy illető az autójában, adta hírül egy internetes portál. Írnak arról is, hogy vagy a rendőrök, vagy a népharag érhette utol az illetőt, mert eltűnt a közzétett felvétel. Arról, hogy megteheti-e valaki ezt, megkérdeztük a rendőrséget, amint válaszolnak, közöljük.

Kovács Erika

A szörnyű balesetről megírtuk, bennégett valaki Toyota típusú autójában, miután összeütközött egy BMW-vel szeptember 14-én, szombat délután.

Fotó: Kovács Erika/Napló

Az ütközéstől mindkét autó kigyulladt, a Toyotában a sofőr egyedül utazott, a másikban ketten, egyikük súlyosan, a másik könnyebben sérült meg, őket mentőautóval szállították kórházba. A balesethez mentőhelikoptert is riasztottak.

Az elhunyt azonosítását szakértők bevonásával jelenleg is végzik a rendőrségnél. Az utat a rendőrség lezárta és vizsgálja a baleset okait, a tüzet az ajkai és a veszprémi tűzoltók oltották el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!