Baleset

2024.09.14. 14:39

Halálos baleset történt Ajkánál (helyszíni fotók) (frissítve)

A helyszínre több szirénázó mentő-, rendőr- és tűzoltóautó tart.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

Összeütközött két autó Ajkarendeknél, tudtuk meg, amit megerősített Bartók Judit rendőrségi szóvivő. Információink szerint az egyik autó kigyulladt, a mentést nagy erőkkel végzik. A helyszínre több szirénázó mentő-, rendőr- és tűzoltóautó tart. Cikkünket hamarosan frissítjük. 

Frissítés:

A helyszínen borzalmas állapotok uralkodnak, a balesetben érintett autók füstölnek, jelenleg is dolgoznak a tűzoltók. Arról egyelőre nincs tudomásunk, az autók sofőrjei és utasai milyen sérüléseket szenvedtek.

15.40: 

Egy személy meghalt, amikor két autó összeütközött a 8-as főúton Ajkarendeknél. 

Bartók Judit rendőrségi szóvivő közölte, egy Toyota típusú autó tartott Ajka felől Veszprém irányába, amikor egy kanyarban feltehetően megcsúszott a vizes úton, és átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy elektromos BMW-vel. A Toyota vezetője a helyszínen meghalt, azonosítása jelenleg is folyamatban van. A BMW-ben ülők közül egy személy könnyebb, egy másik súlyos sérülést szenvedett, őket a mentők szállították kórházba. Az utat a helyszínelés idejére lezárták, a forgalmat elterelték. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

16.11

Csondor Henrietta katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, a balesetnél – amelyben mindkét autó kiégett – az ajkai és a veszprémi tűzoltók dolgoztak.

Fotó: Kovács Erika
Fotó: Kovács Erika
Fotó: Kovács Erika

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!