Veol podcast

2024.02.03. 15:30

Költséges szenvedély a szlalomversenyzés (Podcast)

Saját bevallása szerint már gyermekkorában kizárólag pedálos Moszkviccsal volt hajlandó elindulni a játszótérre a veszprémi Mulicz László, az autók iránti szenvedélye pedig az idő múlásával még inkább fokozódott; mára az SR Sportegyesület elnöke, gokart- és szlalomversenyző, hivatalos sportbíró, versenyszervező

Veol.hu
Komaniczki Zoltán
Mulicz László, az autók iránti szenvedélye a mai napig töretlen
Fotó: Komaniczki Zoltán / Forrás: Veol

Mulicz László elmondta, már nagyon kicsi korában, egyévesen állandóan kopogtatta a garázsajtót, amikor bent állt a nagypapájának az okkersárga Zsigulija; rendszeresen jártak családostól a cseszneki ralikrossz versenyekre, Szombathelyre, Nyirádra, és ezek kialakították benne az autók iránti szenvedélyt, majd jött 2007-ben a szlalomversenyzés, esti futamokkal a veszprémi vasúti rakodó-pályaudvaron. Egy év után a reptérre vitték a viadalt, majd 2011-től már a Veszprém Aréna parkolójában baleset-megelőzési nyílt nap kíséretében szervezi a Veszprém Rally-t, de versenyzőként is jól ismeri a nevét a szakma. László központi személyisége a Dunántúli Szlalom Kupa versenysorozatnak, koordinálja a programokat, nyilván tartja az eredményeket, gondoskodik a feltételekről.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában