Sport

2015.09.29. 13:05

Horváth Gábor elfogadta a két bérletet

Veszprém - Folytatódik a veszprémi férfi kézilabdázók kínos ügye.

B. Virág Rita

Ahogy azt tegnap megírtuk, lapunkat megkereste Horváth Gábor, korábbi válogatott kézilabdás, világbajnoki ezüstérmes játékos, az MVM Veszprém elnökségének tagja, hogy a Flensburg elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, nem engedték be a VIP-be, onnan Kálomista Gábor társelnök utasítására kitiltották, majd a biztonságiak kivezették az arénából. A megalázó és sértő eset miatt a kézis pedig jogi lépéseket fontolgat.

Próbáltuk utolérni Kálomista Gábort, aki egyelőre nem reagált megkeresésünkre, viszont a klub kiadott egy válasz közleményt. Ebben azt írták, Kálomista Gábor nem tudta, hogy anyagi nehézséget okoz Horváth Gábornak, hogy megvásároljon két belépőt, ezért most felajánl a számára a két bérletet.

Horváth Gábor erre úgy reagált, köszönettel elfogadja a gáláns ajándékot, de azt egyúttal szeretné felajánlani a veszprémi utánpótlás két, tehetséges játékosnak. Azt kérte, a két játékost Éles József és Pásztor István edzők válasszák ki.

- A kézilabdában nem sokszor látunk öngólt lőni, most viszont Kálomista Gábornak és társainak sikerült - összegzett Horváth Gábor.

Az MVM Veszprém közleményében leszögezte, ezennel lezártnak tekinti az ügyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!