Sport

2015.09.28. 19:12

Kilökdösték az elnökségi tagot a Flensburg meccsről

Itthon majdnem sírtam – ezt mondta a Naplónak Horváth Gábor, a korábbi 160-szoros válogatott, világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó, miután elnökségi tagként, állítólag Kálomista Gábor elnök utasítására kilökdösték az arénából, a Flensburg elleni mérkőzésről.

B. Virág Rita

Horváth Gábor, aki 2008 óta tagja a veszprémi férfi kézilabda együttes elnökségének, közleményt juttatott el a Naplóhoz.

A teljes közleményt itt olvashatja.

Természetesen megkérdeztük Horváth Gábort, aki a Naplónak azt mondta, jogi lépéseket fontolgat az ügyben. Hozzátette, soha még így őt nem alázták meg.

Kálomista Gábor, az MVM Veszprém társelnöke az ügyben két helyütt is nyilatkozott. A Blikknek azt mondta, Horváth Gábornak nem volt belépője. Erre az egykori kézis úgy reagált, kíváncsi lenne rá, hogy melyik elnökségi tag váltott jegyet a BL-meccsre.

Az index.hu-nak a társelnök pedig tömören úgy fogalmazott, a VIP azoknak van fenntartva, akik támogatják a csapatot. Horváth Gábor azt mondta, 2003 és 2011 között a cégein keresztül 300 millió forinttal támogatta az egyesületet, amit bizonyítani is tud.

Próbáltuk utolérni Kálomista Gábort, de egyelőre ez nem sikerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!