Rendőrségi

2014.12.30. 09:07

Pár órán belül elfogták a karácsonyi rablót

Az elkövetéstől számított pár órán belül elfogták a rendőrök egy karácsony napján elkövetett rablás gyanúsítottját Veszprémben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 46 éves Sz. István  december 25-én a délutáni órákban együtt italozott egy 50 éves veszprémi férfival. Sz. István eközben felszólította ivócimboráját, hogy bankkártyáját és a hozzá tartozó PIN kódot adja át neki. Mivel a későbbi sértett erre nem volt hajlandó, ezért őt Sz. István több alkalommal megrúgta és megütötte, majd elvette pénztárcáját a benne levő készpénzével együtt, amivel ismeretlen helyre távozott. A sértett bejelentését követően a Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei a 46 éves gyanúsítottat az elkövetéstől számított pár órán belül elfogták, majd előállították a kapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Sz. Istvánnal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán, előzetes letartóztatásának elrendelése mellett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!