Futsal

2 órája

Távozik Fehér Zsolt vezetőedző a futsalosoktól

Váratlan bejelentés érkezett a veszprémi futsalosoktól szerdán. Az NB I-es csapat éléről távozik Fehér Zsolt vezetőedző.

Horváth Gábor

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A veszprémi egyesület szerdán este hivatalos Facebook-oldalán jelentette be: távozik Fehér Zsolt vezetőedző. A felek közös megegyezéssel bontottak szerződést, mint írják, a futsalklub vezetősége marasztalta a szakembert, aki más kihívások irányába szeretne fordulni.

Távozik Fehér Zsolt vezetőedző a veszprémi futsalosoktól
Távozik Fehér Zsolt vezetőedző a veszprémi futsalosoktól, a szakember négy éven át állt a csapat élén 
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Több mint másfél száz meccs után távozik Fehér Zsolt

Fehér Zsolt több mint négy éve érkezett Dunaújvárosból, összesen 153 mérkőzésen ült a veszprémi csapat kispadján. Az NB I-es együttessel elhódította a Magyar Kupát, egy bajnoki ezüstöt és két bronzérmet szerzett. Az aktuális szezont remekül kezdte a gárda, amely három sima sikert aratott, az azt követően négy meccsen viszont – váratlanul – egyaránt kikapott a futsalalakulat.

Videón üzent a búcsúzó szakember

Nehéz szavakba önteni azokat, amiket gondolok – fogalmazott a veszprémi futsalosok Facebook-oldalán megjelent videóüzenetben Fehér Zsolt, aki elmondta: bízik benne, hogy a csapat képes elérni azokat a nagy célokat, amelyeket kitűztek a szezon előtt. Felelevenítette a szép emlékeket, eredményeket, külön köszönetet mondott a szurkolóknak, akik mindig lelkesen biztatták az együttest.

A Veszprém pénteken otthon játszik, a Nyíregyházát fogadja, a bakonyi klub tájékoztatása szerint ezen a meccsen Tatai József irányítja majd a csapatot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában