Kézilabda

2015.12.20. 15:35

Momir Ilic nem igazol a szegedi csapathoz

Vége a találgatásoknak, kiderült, hogy Momir Ilic, az MVM Veszprém szerb klasszisa hol folytatja pályafutását.

B. Virág Rita

Mindenkit megnyugtatunk, Momir Ilic, a pletykákkal ellentétben nem igazol sem a bakonyiak legnagyobb riválisához, a MOL-Pick Szegedhez, és nem megy vissza Németországba sem. Momir Ilic ugyanis további két évet aláírt az MVM Veszprém együtteséhez. A szerb klasszisnak eredetileg 2017-ben járt volna le a szerződése a magyar bajnokkal, de kétszeres BL-gólkirályt sikerült maradásra bírni és 2019-ig biztosan a királynék városában marad.

Ez különösen jó hír, mert az elmúlt időszakban mindenféle pletyka keringett és többen tudni vélték, hogy Ilic már a téli szünetben átteszi székhelyét a Tisza-partjára.

Ilic egyébként jelenleg sérült, a lövő kezében tört le egy kisebb - 2-3 mm-es - csontdarab, ezért nem is tudott játszani az elmúlt hetekben. Még a PSG meccsen történt az eset, a 3. percben, amikor az első gólja után rosszul érkezett le és megütötte a kéztőcsontját. Ezt követően azonban még további kilencszer volt eredményes, vagyis törött kézzel összesen tíz találatot jegyzett.

Ilic januárban már elkezdheti az edzéseket és újra terhelheti a kezét. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy részt vesz-e majd a lengyelországi Európa-bajnokságon Szerbia válogatottjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!