Vármegye I

2024.10.11. 14:57

Zircen is folytatja jó sorozatát a Pápa?

Az éllovas Tihanyi FC otthon szerepel, a második Perutz FC és a harmadik Úrkút SK idegenben játszik. Veszprém vármegyei foci: a kilencedik forduló következik az első osztályban.

Horváth Gábor

A kilencedik fordulót rendezik meg hétvégén a Veszprém vármegyei foci első osztályában. A múlt héten átvette a tabellán a vezetést a Tihanyi FC, amely egy meccsel eddig többet játszott, mint két legnagyobb riválisa, a pápai Perutz FC és az Úrkút SK.

A kilencedik fordulóval folytatódik a Veszprém vármegyei foci, a hétvégén hét meccset játszanak az első osztályban
Veszprém vármegyei foci: a Péti MTE szeretné megőrizni kapuját a góltól, de ez nem lesz könnyű feladat az Úrkút ellen
Fotó: Nagy Lajos / Forrás:  Napló

A tihanyiak most a Kristály fogadják, amely ugyan csak a hetedik, de veszélyes ellenfélnek számít. Az ajkaiak az előző négy körben nem találtak legyőzőre.

A Perutz FC szintén nem mehet biztosra az FC Zirc otthonában, a rivális ugyanis hazai környezetben idén csak egyszer kapott ki, még az első fordulóban a Tihany vitte el a pontokat a városból.

Az élmezőny tagjai közül papíron az Úrkútnak van a legkönnyebb dolga, az együttes a hullámvölgyben lévő, tizenharmadik Péti MTE vendége lesz.

Ami a többi párosítást illeti, a Várpalota-Csetény és a Szentantalfa-Fűzfő bajnokik hazai sikerrel kecsegtetnek, a címvédő Almádi Gyulafirátóton zsebelheti be a pontokat, míg a Balatonfüredi USC-Sümeg meccs háromesélyes derbinek számít jelenleg.

Veszprém vármegyei foci: a kilencedik forduló programja

A hétvégi párosítások és program, szombat, 15.00: FC Zirc-Perutz FC, Péti MTE-Úrkút SK, Várpalotai BSK-Csetény SE, Tihanyi FC-Ajka Kristály SE.

Vasárnap, 15.00: FC RAC-Balatonalmádi SE, Balatonfüredi USC-Sümeg VSE, Szentantalfa NVSE-Fűzfői AK.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában