Kézilabda

2024.07.17. 11:09

Női csapatot irányít a jövőben Gulyás Péter

Gulyás Péter a női kézilabda NB I-ben szereplő Dunaújvárosi KKA vezetőedzője lett.

Horváth Gábor

Mint ismeretes, az elmúlt három szezonban Gulyás Péter Momir Ilics segítőjeként dolgozott a Telekom Veszprémnél, a páros lejáró szerződését idén nem hosszabbította meg a bakonyi egyesület.

Gulyás Péter Dunaújvárosban folytatja edzői pályafutását Fotó: Facebook/DKK

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia most bejelentette, hogy Gulyás Péter veszi át az előző idényben a nyolcadik helyen végzett csapat vezetését. A szakember Paic Róbertet és Virág Rolandot váltja, de ők sem távoznak a klubtól, az utánpótlásban folytatják munkájukat. 

Érdekesség, hogy ez lesz Gulyás Péter első vezetőedzői és első nem veszprémi munkája. A 40 éves szakember - aki játékosként többek között olimpiai negyedik, háromszoros Bajnokok Ligája ezüstérmes, tizenhatszoros magyar bajnok, tizennégyszeres kupagyőztes – a bakonyiak neveltje és végig az egyesület kötelékéhez tartozott. A pályafutása 2017-es lezárását követően az utánpótlásban vállalt munkát, volt az akadémia szakmai igazgatója, majd jött az Iliccsel együtt töltött időszak.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában