Támogatás

2 órája

Gyermekgázolás: autót kapott az édesanya

Gyermekgázolás után némi öröm érte Beatrixot, autót ajándékoztak neki. A gyermekgázolás óta egy nyugodt perce nincs az édesanyának.

Kovács Erika

– Gyermekgázolás után ismét elsírtam magam, amikor megtudtam, kapok ajándékba egy autót, derül ki Beatrix, az anya közösségi oldaláról. 

Gyermekgázolás után autót kapott az édesanya
Gyermekgázolás után autót kapott az édesanya 
Forrás: családi

Azt írta, így tudja vinni nagyobbik fiát, Bencét orvosi kezelésekre, meg Ajkára a speciális iskolába, aki oxigénhiánnyal született. Ezentúl Ádámot is könnyebben látogathatja a kórházban, akit elgázoltak egy zebrán Székesfehérváron, október 8-án. Beatrix eddig mindig mások segítségére szorult az utazásoknál. 

Az anya írt arról is, hogy egy mentős ajánlotta fel az autót, aki munka közben, egy szünetben olvasta a család történetét. Döntését felesége is támogatta. Beatrix meghatódva utal rá, lakhelyén, Várpalotán, a Gesztenyés délután nevű október 25-i rendezvény bevételét elgázolt fia gyógyulására ajánlják fel. 

Megírtuk, Ádámot felébresztették, szondán etetik, beszélni nem tud. Úgy tudjuk, kezelését Budapesten, az Országos Rehabilitációs Intézetben folytatják. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában