Trónfosztás történt

2023.10.27. 12:59

Rekordnevezés a veszprémi teniszversenyen

Ajkáról, Balatonalmádiból, Pápáról, Tapolcáról és Keszthelyről is érkeztek indulók az MTD Kupa amatőr páros teniszversenyre a vármegyeszékhelyre.

Horváth Gábor

Remek hangulatban telt a veszprémi teniszverseny

Forrás: Ász VTK

A megmérettetést az Ász Veszprémi Teniszezők Klubja rendezte, a főszervező Vizkelety Attila lapunknak elmondta, összesen 17 páros indult, ami rekordnak számít az esemény történetében.

A résztvevők magas szintű küzdelmet mutattak be, s ezúttal trónfosztás történt, a dr. Pintér Máté-dr. Pintér László kettős (Ász VTK) a döntőben 6:1, 6:3 arányban legyőzte a tavalyi és tavaly előtti bajnokot, a Király Zsolt-Piri Zsolt (Ajka) párost. A harmadik helyen Doma András és ifj. Szépvölgyi János (Ász VTK) végzett.

A csoportkörrel induló verseny estébe nyúlt, remek volt a hangulat a házigazda egyesület József Attila úti sátrában, a búcsúzók közül sokan maradtak szurkolni a többieknek. - A kupa összehozta a környékbeli amatőr versenyzőket, mindenki remekül érezte magát, jó volt látni, hogy van teniszélet a megyében – fogalmazott Vizkelety Attila.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában