Hirdetés

2 órája

Hogyan találhatunk olcsó repülőjegyet egy őszi kiruccanáshoz?

Az őszi hónapok ideálisak egy gyors kiruccanásra, hiszen az időjárás még kellemes, a nyári csúcsszezon zsúfoltsága pedig már lecseng. Ilyenkor számos légitársaság kínál kedvezményes árú jegyeket, így könnyedén elérhetők izgalmas úti célok Európán belül és kívül is. Az olcsó repülőjegyek megtalálása azonban sokszor kihívást jelenthet, különösen akkor, ha konkrét időpontban vagy helyre szeretnénk utazni. Az alábbiakban néhány hasznos tippet osztunk meg, hogyan találhatók meg a legkedvezőbb ajánlatok, és hogyan élvezhetjük ki a legjobb lehetőségeket.

PR cikk

Forrás: envato

Kelet és nyugat találkozása az év 365 napján vonzó!

Isztambul nem mindennapi úti cél, amely a történelem, a kultúra és a modern élet dinamikus keverékét kínálja. Az őszi hónapok kifejezetten alkalmasak arra, hogy meglátogassuk ezt a lenyűgöző várost, hiszen ilyenkor az időjárás még kellemes, de már nem túl forró, így a városnézés kényelme nem kérdéses. Az Isztambul repülőjegy keresésekor számos légitársaság kínál versenyképes árakat, főleg az őszi szezonban, amikor a turizmus mértéke kissé csökken a nyári hónapokhoz képest. Az eSky.hu oldalon pusztán néhány kattintás elegendő a teljes paletta megtekintéséhez, az optimális jegy kiválasztásához, sőt még az egyéb részletek, mint például transzfer, szálláshely lefoglalásához is. Az olcsó repülőjegyek megtalálásának egyik leghatékonyabb módja az, ha rugalmasak vagyunk az utazás időpontjával. Az Isztambulba induló járatok árai ingadozóak, így érdemes figyelemmel kísérni a jegyárak alakulását, és időben foglalni, amikor kedvezőbb ajánlatok bukkannak fel. Az eSky rendszeresen rukkol elő akciókkal, aminek a kihasználása is kitűnő alternatíva a költségek csökkentésére. A közvetlen járatok helyett néha érdemes fontolóra venni az átszállásos variációkat, amelyek általában olcsóbbak. Isztambul népszerűsége miatt számos légitársaság kínál kedvező repülőjegyeket, így akár last minute ajánlatokkal is találkozhatunk, ha közel az utazási dátumhoz foglalunk.

Ha ősz, akkor irány a mediterrán Paradicsom!

Forrás: envato

Ha őszi nyaralásra vágyunk, Mallorca tökéletes választás. A sziget még az őszi hónapokban is meleg, napos időjárással várja a látogatókat, így a strandolás, a természetjárás és a kultúra szerelmesei egyaránt élvezhetik az itt töltött időt. A Budapest–Mallorca repülőjegy keresésekor szintén érdemes néhány trükköt bevetni, hogy a legjobb árakat találjuk meg. Az egyik leghatékonyabb módja az olcsó repülőjegyek megszerzésének, ha előre tervezünk. Az őszi szezonban, hangsúlyosan szeptember és október között, számos légitársaság kínál akciókat a mediterrán úti célokra, így érdemes figyelni ezeket az ajánlatokat. Emellett az eSky.hu használata, amely több különböző járatot és árat hasonlít össze, segíthet a legjobb ajánlat megtalálásában. Gyakran előfordul, hogy a közvetlen járatok helyett az átszállással közlekedő repülők olcsóbbak, ezért érdemes megnézni az ilyen lehetőségeket is, ahogy azt fentebb már említettük. Továbbra sincsen új a nap alatt, mivel az olcsó jegyek megtalálásának hamisíthatatlan kulcsa a rugalmas utazási időpontok kiválasztása. Ha nem ragaszkodunk konkrét napokhoz, hanem meg tudjuk nézni, és persze fontolni a közeli napok árait is, sokszor jelentős árkülönbségeket találhatunk. Emellett az utazás időpontjának megválasztása is fontos: a hétköznapi járatok gyakran olcsóbbak, mint a hétvégi utazások.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában