Lóháton vagy babakocsival is

2022.12.28. 17:00

Jelmezes szilveszteri futás lesz Sólyban

Nyolcadik alkalommal rendezik meg hagyományos vidám, jelmezes szilveszteri futát és távgyaloglást Sólyban. A Sólyi Sportegyesület szilveszter npján 9.30-kor a művelődési ház előtti téren vár mindenkit egy kis mozgásra.

Balla Emőke

Forrás: Archív

Az esemény célja 2023 méter teljesítése, biciklin, gyalogosan, lóháton, futva vagy babakocsival. Az idén négy - gyermek, serdülő, felnőtt és szenior női és férfi - kategóriában versenyt is hirdetnek ezen az útvonalon. A szervező Sólyi Sportegyesület kéri a résztvevőket, ne feledjék otthon a különböző rénszarvasos vagy télapós sipkákat és jelmezeket sem. A legjobb gyerek és felnőtt jelmezeket külön díjazzák. A vidám hangulathoz a vicces futójelmezeken kívül a forró tea és a forralt bor is hozzájárul. A célba érkezők, az eredménytől függetlenül, tombolajegyet kapnak, értékes ajándékokat sorsolnak ki közöttük. Idén a Mogyoróshegy Vadásztársaság jóvoltából egy tál szarvaspörkölttel is megvendégelik azokat, akik teljesítik a távot. 

Előzetes nevezés nem szükséges, a  részvétel ingyenes, a szervezők minden érdeklődőt várnak a településről és távolabbról is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában