Közösséget építő cselgáncsozók

2022.11.02. 19:18

Nyílt napot tartottak a Pápai Judo Akadémián

Hagyomány a Pápai Judo Akadémián, hogy évente egy-két alkalommal nyílt napra várja tagjainak hozzátartozóit. A tradíció idén ősszel sem szakadt meg, a Pápai Küzdősport Centrumban mintegy hetvenen vettek részt a színes programokban.

Napló

A szülők aktívan részt vettek a foglalkozáson

Az akadémia vezetőségének az a célja a családi nappal, hogy a hozzájuk járó sportolók szülei, hozzátartozói bepillantást nyerhessenek az egyesület életébe. A jó hangulatú, változatos programot idén is a Honvédelmi Sportszövetség támogatta.
– Évek óta közösséget építünk, amelybe nemcsak judokáink, de a szülők is beletartoznak, az ő támogatásuk nélkül klubunk nem tudna ilyen sikeresen működni. Ezek az alkalmak tökéletesek arra, hogy az érdeklődők betekintést nyerjenek a hétköznapjainkba, az edzésekbe, kipróbálhassák, milyen érzés a dobásokat, eséseket végrehajtani – mondta Pillér Gábor, az akadémia elnöke.
A nyílt napon a Pápai Huszár Egyesület tartott előadást az aradi vértanúkról, volt formagyakorlat-bemutató, közös edzés a szülőkkel, a délelőtt játékos ügyességi vetélkedőkkel ért véget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában