MTD

2018.09.29. 08:00

A harmadik fogadja a negyedik helyezettet a megye I-ben

A nyolcadik forduló következik az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban. A játéknap rangadóját Úrkúton játsszák.

Horváth Gábor

Polt Péteréknek (a képen zöld mezben) nem lesz könnyű dolguk, a Polány a jó formában lévő Herendet fogadja

Fotó: Penovác Károly/Napló

Devecser SE (13.)–FC Zirc (16.): Nincs története legjobb formájában a Devecser, amely pedig idén már több figyelemreméltó eredményt is elért, de az utolsó két meccsen nem szerzett pontot a csapat. A Zirc viszont még egyáltalán nem gyűjtött pontot ebben a szezonban, így egyértelműen a hazaiak a találkozó esélyesei.

Balatonfüredi FC (1.)–Csetény SE (9.): A BFC a múlt héten búcsúzott a Magyar Kupától, a bajnokságban viszont eddig nem okozott csalódást az együttes, amely a mezőny egyetlen száz százalékos tagja. A csetényiek legutóbbi meccsei azt mutatják (két vereség, 1-6-os gólkülönbség), hogy nem ők lesznek, akik bravúrt hoznak Füreden.

TIAC VSE (7.)–Balatonalmádi SE (6.): Az Almádi jó formában van, hiszen már hosszú ideje nem talált legyőzőre, azonban az újonc tapolcaiak hazai pályán rendre kemény vetélytársnak szoktak bizonyulni.

Várpalotai BSK (14.)–Fűzfői AK (15.): Háromesélyes az alsóházi derbi. A FAK teljesítménye javuló tendenciát mutat, a VBSK viszont gödörben van. A palotaiak az előző három fordulóban nem szereztek pontot és ami még rosszabb, egyszer sem találtak a kapuba.

Úrkút SK (3.)–Tihanyi FC (4.): A játéknap rangadóján a harmadik fogadja a negyediket. Két pont a különbség, de az úrkútiak egy meccsel kevesebbet játszottak. A házigazdát ebben a szezonban még senki sem tudta legyőzni, de a tihanyiak is csak egy alkalommal hagyták el vesztesen a pályát. A hazai környezet előnye sokat nyomhat a latba, azonban a félszigetiek képesek lehetnek megnehezíteni Korpos Tiborék dolgát.

Magyarpolány (8.)–Herend (11.): A Herend szinte szárnyal az utóbbi időben, az újonc simán nyert Devecserben, majd szintén idegenben, lenullázta a Csetényt. Ez óvatosságra kell, hogy intse a Polányt, még akkor is, ha az együttes jó formában van, két nyert meccs után áll.

Sümeg VSE (10.)–Ajka Kristály (5.): Jó rajt után került mély gödörbe a Sümeg, amely az előző három körben nem szerzett pontot, és gólt sem. Ez alapján jó esélyei vannak az idegenbeli sikerre a Kristálynak.

yulafirátót (12.)–VLS Veszprém (2.): A Rátót mostanában nagyon masszív, három hete nem kapott ki, azonban a VLS-t nem lesz könnyű megfékezni. Egyértelműen a vendégek az esélyesek.

A Magyarpolány, a Sümeg és a Gyulafirátót vasárnap fogadja ellenfelét, a több meccs szombaton lesz. A kezdési időpont 16 óra.

Polt Péteréknek (a képen zöld mezben) nem lesz könnyű dolguk, a Polány a jó formában lévő Herendet fogadja
Fotó: Penovác Károly/Napló

Az interneten az Úrkút–Tihany derbit lehet majd élőben nyomon követni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában