érdemes rákattanni

2018.06.08. 07:00

Csupa sportos új portál indul

A szabadidős sportolás szerelmeseinek indítunk új portált. A csupasport.hu aktualitást, információt és olvasnivalót is kínál, érdemes felkeresni.

Napló-információ

Az evezés is remek szabadidős sportág Fotó: Pesthy Márton

Hogy mi ez a Csupasport? (Nem csuda, hanem csupa – bár a csuda is jól hangzik.) Egy olyan szabadidős oldal, amely reményeink szerint önnek készül. Legyen bármi is a kedvenc mozgásformája, igyekszünk lépést tartani az igényeivel, bízva abban, hogy sokat markolunk, de sokat is fogunk.

És mit kínálunk?

Először is aktualitást: Bizony, hétről hétre jönnek a versenyek, események, és minden fontosabbat szeretnénk méltó módon beharangozni, lekövetni. Program-ajánló rovatunk pedig végtelen, örömmel hozunk le információkat a kisebb rendez-

vényekről is. A fő kép alatti hírcsíkban lesznek heti és havi programok is, illetve oda tesszük a fontosabb eseményekről szóló cikkeket. És ha ezeken kívül is történik valami fontos a szabadidős sportban, igyekszünk résen lenni.

Aztán információt: Persze a programokon kívül is! Számos olyan cikktéma van, amely egy kezdőnek érthe- tetlen, egy profinak viszont unalmas. Szeretnénk megtalálni a megfelelő átmenetet, a címben vagy a cím alatti kis szövegben sokszor jelezzük is majd, hogy kinek szól az adott cikk, hiszen, ha valaki önök közül letudott már egy-két Badwatert, aligha tőlünk akar tanácsot.

Természetesen olvasnivalót: Minden hónapban egy vaskos könyvre való tartalom, írjuk a jobb felső sarokban is, azaz havi több száz cikket szeretnénk kitenni. Lesznek köztük interjúk, portrék, szolgáltató jellegűek, események beharangozói, kisebb-nagyobb hírek és érdekességek, tesztek, blogok, videók, hadd ne folytassuk.

 

Az evezés is remek szabadidős sportág Fotó: Pesthy Márton

Sőt, még olvasnivalót: Mert lesznek hosszabb anyagaink is, amelyek egy része a Nemzeti Sport-csoport korábban megjelent kiadványaiból kerül fel az oldalra. A cikk végén mindig jelezzük majd az archív jelleget, de reményeink szerint ezek egy-két év távlatából is hasznos, érdekes olvasnivalót kínálnak. Ha valahol nagyon kilóg a lóláb, azt aktualizáljuk.

Párbeszédet: Erre találtuk ki az e-mail címünket, amely cseppet sem meglepő módon [email protected]; írjanak ide bátran, persze inkább dicséretet, mint kritikát, de utóbbit is jó néven vesszük.

Biztos, hogy időnként hibázunk – nem rossz szándékból tesszük, próbálunk mindig pontosak lenni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában