Film

2024.08.26. 16:00

Moziztak az idősek

Vid község meghívására a Devecseri Szociális Alapszolgáltatási Központban működő Idősek Klubjának tagjai Filmklub foglalkozásokon vettek részt.

Tóth B. Zsuzsa

A Devecseri Szociális Alapszolgáltatási Központban működő Idősek Klubjának tagjai Filmklub foglalkozásokon vettek részt Viden

Forrás: Napló

Fotó: önkormányzat

A Nemzeti Filmintézet és a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával létrejött foglalkozásokon az idősek a Csinibaba, A veréb is madár, Ida regénye, Vadlovak, Meseautó, Sose halunk meg és Kölcsönlakás című filmeket tekintették meg. Fodor Eszter a Filmklub vezetője a filmek után közös beszélgetésre invitálta a résztvevőket, ahol a jelenlévők a filmekről, a korszakról és a korszakhoz kapcsolódó emlékeikről beszélgethettek. A megható, olykor szomorkás történetek mellett a vidi vendégszeretet mindenkivel feledtette a negatív érzelmeket, így az idősek fáradtan, de feltöltődve térhettek haza.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában