A 4S Street vezet

2024.07.29. 07:00

Zirc40 Top40 – A negyvenéves város lakói megszavazzák slágerlistájukat, aztán arra buliznak hajnalig

A 4S Street vezeti a zirci slágerlistát, azaz úgy is fogalmazhatunk, hogy a bakonyi kisváros kedvence a Mesélek a bornak című dal. A második az Omegától a Gyöngyhajú lány, a harmadik az Ismerős arcoktól a Nélküled. De ez a sorrend még változhat. Még lehet szavazni a negyvenes toplistára abból az alkalomból, hogy negyven éve léptették elő várossá Zircet.

Rimányi Zita

Zirc lakóinak legkedvesebb negyven slágere csendül majd fel az idei Zircikonon, a fesztivál második napján, augusztus 19-én, hétfőn 23 órától DJ Kicsee-nek és Tehel Károlynak köszönhetően. Nem mindegy tehát, milyen számok kerülnek még fel a listára, mert ezekre bulizhatnak majd hajnalig a helyiek, a környékbeliek és a Bakonyba látogatók.

Bakonyi slágerlista – A 4S Street is felkerült a Zirc40 Top40-re, a zirciek kedvenc dalai közé és a zenekar hamarosan el is látogat hozzájuk
Bakonyi slágerlista – A 4S Street is felkerült a Zirc40 Top40-re, a zirciek kedvenc dalai közé és a zenekar hamarosan el is látogat hozzájuk
Forrás:  szervezők

Még mindig lehet szavazni a Békefi Antal Művelődési Ház oldalán és újabb számokat is lehet javasolni. A Zirc 40 Top 40 legutóbb közzétett állása szerint az első helyezett a 4S Street Mesélek a bornak című dala, a második az Omegától a Gyöngyhajú lány, a harmadik az Ismerős arcoktól a Nélküled. Érdekesség, hogy épp a 4S Street lesz az egyik sztárvendége az idei Zircikonnak, a fesztivál első napjának estéjén, augusztus 18-án, vasárnap 22 órától ad koncertet.

Szerepel még a zirci slágerlistán a Metallica, a Halott Pénz, a Depeche Mode és a Tankcsapda, a Republictól A 67-es út és a csapat más dala is, ahogy a Bagossy Brothers, az Omega és az LGT több száma is. Korda Györgytől a Reptér, a Bikinitől a Közeli helyeken, az Anna and the Barbies-tól a Márti dala, amit nemrégiben a zirci nyárnyitó koncerten elő is adott a bakonyi kisváros rendezvényterén Pásztor Anna és zenekara.

Igazán változatos a zirciek zenei ízlése, ugyanis felkerült még a közös slágerlistára többek közt az AC/DC, Máté Péter, a Korál, Simon & Garfunkel és a Magna Cum Laude. És akkor még nem soroltunk fel minden zenekart.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában