A legszebb kutyát is megválasztották

2024.09.08. 15:00

A víz jegyében rendeztek városrészi napot

Éltető kincsünk, a víz címmel városrészi napot szervezett Pápán a Jókai Mór Művelődési Központ. A Külső-várkerti Szabadidőparkban rendezett eseményen megválasztották a városrész legszebb kutyáját is, ami egy bichon havanese lett.

Haraszti Gábor

A változatos családi és szórakoztató programokat a tó közelsége ihlette, sőt még a gasztronómiai kínálat is ennek megfelelően alakult.

A gyerekek nagyon élvezték a vízi világ játékait
Fotó: Haraszti Gábor/Napló

A városrészi napon volt interaktív tóséta, denevérles és hálózás a Fenyvesben, óriásbuborék-parti, vízi világ játszótér, a stégszínpadon pedig színes zenei kínálat várta a szabadidőparkba látogatókat.

A hagyományos, kertvárosi és panelkutya-szépségversenyre 17 gazdi hozta el négylábú kedvencét, a győztes Molly, az ötéves bichon havanese lett, de minden kutya kapott ajándékot.

A győztes kutya gazdájának a jutalmakat Kovács Zoltán országgyűlési képviselő adta át
Fotó: Haraszti Gábor/Napló

A díjakat Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, Venczel Csaba alpolgármester, Guiás János Zsolt és Bakos László, a két városrész önkormányzati képviselője adta át.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában