Fantasztikus fellépők, kitűnő zenekarok

2024.07.04. 09:00

A Filharmónia új évada

Ismét fantasztikus fellépők és kitűnő zenekarok koncertjei várják a közönséget a 2024-2025-ös Filharmónia bérlet műsorán az ajkai Nagy László Művelődési Központ és Könyvtárban.

Tóth B. Zsuzsa

A három előadásból álló sorozatot december elején Gubik Petra és Balázs János közös estje nyitja Ajkán, a Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár falai között. A próza és muzsika, klasszikus és könnyűzene együttes erővel varázsolja a színpadra a történelem legviharosabb korszakát, régi pesti lokálok hangulatát, bensőséges jeleneteket és tanulságos fordulatokat, amelyekbe nemcsak belefeledkezni érdemes, hanem tanulni is illik belőlük.

Februárban Kriszta Kinga, Horváth István, valamint Oberfrank Péter várja a nézőket a Tavaszi hangok című műsorral, majd az évadot májusban a Jazzation Acappella együttes zárja. A modern a cappella szerelmeseit és a műfajjal csak most ismerkedőket is szeretettel várja az együttes, mely különleges válogatást kínál repertoárja legjavából: komplex harmóniáik, virtuóz improvizációik, a világ minden tájáról gyűjtött zenei élményeik hozzák testközelbe a gondolati mélységet és lélekemelő magasságot, melyet közösen járnak be hallgatóságukkal ezen a koncerten.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában