Fesztivál Balatonalmádiban

2024.06.30. 11:30

,,Engem megvett a Bondoró" (videó, képgaléria)

Annyit tudtam a Bondoró fesztiválról, hogy ,,valami" gólyalábas figurák jópofáskodnak benne - írja élménybeszámolójában Fülöp Ildikó kolléganőnk.

Veol.hu

Jópofáskodás is volt, hiszen a Langaléta garabonciások gólyalábas műsora minden korosztályt jó kedvre derített Balatonalmádiban, de még ennél is sokkal többet adott az esemény.

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A bejáratnál azt mondtam, hogy beugrok fél órára – kettő lett belőle. Túlzás nélkül: úgy éreztem, mintha  egy másik dimenzióba kerültem volna. A nagy, árnyas fák alatt, a hatalmas Balaton-parti parkban változatos látványosságok, programok, koncertek, ételek minden igényt kielégítő forgataga fogadta a látogatót. Úgy éreztem magam, mint aki a nyugalom szigetére érkezett. Lelassult minden. Csupa vidám, kedves arc, amolyan kis boldogság fesztiválja-érzés. Aki ismeri azt a fajta atmoszférát, amelyben az ember lassú sétára, amolyan andalgósra vált, hogy mélyen tudjon beszívni minden látványt, illatot, érzést, az tudja, milyen volt szombaton a Balaton-parton Almádiban.

És szeretem az olyan helyeket, ahol őrizetlenül hagyhatom a táskámat a földön. A személyzet végtelen segítőkészsége, a jobbnál jobb és felettébb érdekes programok, az isteni házi rétes, a hangulat mind-mind azt mondatja velem: így érdemes programot csinálni! Engem megvett a Bondoró.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában