Sikeresen vizsgáztak

2024.07.02. 07:00

Átadták a kormánytisztviselők okleveleit (képgaléria)

Ünnepélyes oklevélátadó rendezvényt tartottak hétfőn a vármegyeháza Lasztovicza-termében. A tavaszi e-learning vizsgát sikeresen teljesítő huszonhat kormánytisztviselőt, kormányablak-ügyintézőt köszöntötte a főispán.

Benkő Péter

A kormányhivatal vezetője gratulált a képzést sikeresen elvégző kormánytisztviselőknek

Fotó: Fülöp Ildikó

Takács Szabolcs az ünnepségen hangsúlyozta, hogy az állampolgárok elsődlegesen ügyeik intézése során a kormányablak-ügyintézőkkel kerülnek kapcsolatba, ezért az államról kialakított képet és véleményt nagyban meghatározza az ügyintézés színvonala, valamint az általuk tanúsított emberi hozzáállás és viselkedés. – Ehhez egyrészt nélkülözhetetlen a naprakész szaktudás, másrészt az a személyiségükből eredő empátia, amellyel hozzáadott értéket tudunk biztosítani az ügyfelek számára, a sikeresen végződő ügyintézéseket megcélozva. Ezen tényezők együttes megléte által alakítható ki az állampolgárok pozitív értékítélete – mondta el.

A képzés hozzájárul a további sikeres munkához

A kormányablakok intézményrendszere kétségkívül az egyik legsikeresebb projektje a magyar állam közigazgatás-fejlesztésének, ezért kulcsfontosságú, hogy az ott dolgozó kollégák szakmai fejlesztése, képzése és lelki egészségének védelme biztosított legyen.
A kormányhivatal vezetője gratulált a képzést sikeresen elvégző kormánytisztviselőknek, akik vármegyénk településeiről érkeztek, és további sikereket kívánt munkájukhoz.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában