Adomány

3 órája

Jótékonysági balatoni fürdőzés egy tragikus sorsú családért (képgaléria)

Egy nőkből álló csoport jótékonysági fürdőzést tartott Gyepes Adél, Magyarország egyetlen női Wim Hof instruktora vezetésével a balatonfüredi Brázay strandon kedden. A Balaton partjáról sokan figyelemmel kísérték az eseményt, melyen részt vett a tragikus sorsú berhidai Vörös család is, akiknek adományokat gyűjtöttek.

Kovács Erika

A parti homokban történt bemelegítés után mentek a vízbe a fürdőzők, köztük több „elsőbálozó” is.

Gyepes Adél vezetésével egy nőkből álló csoport jótékonysági fürdőzésen vett részt a balatonfüredi Brázay strandon október elsején
Fotó: Nagy Lajos/Napló

– Úgy érezzük, valami új kezdődött el az életünkben Gyepes Adél vezetésével a Balatonban október elsején – mondta lapunknak a balatonalmádi Benedek Anna, Kériné Kovács Renáta és a Tihanyban élő Tóth Szabina. Boldogan beszéltek arról, mennyire frissek, jókedvűek, energikusak lettek a hideg fürdőzéstől. Kiemelték: a gyönyörű idő, az őszi színek, a távolban a tihanyi apátság sziluettje megérinti az embert szépségével.

Könnyes szemmel, meghatódva érkezett az értük szervezett fürdőzésre Berhidáról az édesanya, Ildikó és férje, Tamás, akik maguk előtt tolták Viktóriát, magatehetetlen lányukat egy speciális kocsiban a füredi Brázay strandra az indián nyárban. Azt mondták, nagyon jó nekik kimozdulni otthonukból, ahol csak néznek maguk elé, a gyász uralja életüket, fiukat a minap temették el, aki 25 évesen néhány hónap alatt meghalt egy szörnyű betegségben. Hozzátették, nagyon meghatódtak a sok jóindulatú embertől, akik összefogtak értük.

Kis Virág, a vármegyei közgyűlés balatonfüredi tagja azt mondta, szívszorító és egyben felemelő érzés volt a fürdőzés, illetve a jótékonysági esemény.

A Vörös családnak Gyepes Adél adta át az eseményen összegyűlt adományt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában