Halmozták a sikereket

2 órája

VESC: remek eredményeket értek el a küzdősportolók

Mozgalmas napokon vannak túl a veszprémi küzdősportolók. A kick-boxosok mellett a grapplingosok is országos bajnokságon vettek részt.

Veol.hu

A kick-boxosok letették a névjegyüket a Madárfészek Ökölvívó Akadémián, ugyanis három aranyérmet szereztek, valamint egy ezüstöt. Sipos Regina, Wild Dániel és Kukoda Tamás állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Zumpf Botond második, Tislér Péter pedig a hetedik helyen zárt a WFL-IMBF Nyílt Országos Bajnokságon. 

A VESC sportolói remekeltek, Nassri Naima magyar bajnok lett a felnőtt női mezőnyben grapplingben
A VESC sportolói remekeltek, Nassri Naima magyar bajnok lett a grappling felnőtt női mezőnyében
Fotó: VESC

A grappling magyar bajnokságon is remekeltek a szakág veszprémi sportolói. A legnagyobb bravúrt Nassri Naima érte el, aki a verseny során nem talált legyőzőre, így felnőtt női bajnok lett 58 kilogrammban. Krausz Áron szintén hatalmasat küzdött a megmérettetés során, négy győzelem után döntőbe került, ahol a második helyen zárt. Kékesi Zalán és Béli Kristóf bronzéremmel térhetett haza. Kiss Attila 5. lett, Légrádi Ákos pedig élete első versenyén az edzői elvárásoknak megfelelően szerepelt.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában