Jubileumi emlékplakett

3 órája

50 éves az Ajkai Kórház Sportegyesület

Jubileumi emlékplakettet vehetett át az 50 éves Ajkai Kórház Sportegyesület a Pilisben található Dobogókőn, ahol az egyesület 11 tagja képviselte az ajkaikat a természetjárókat ünneplő rendezvényen.

Veol.hu

Összesen 24 természetjáró kapott kitüntetést az egyesületében végzett munkájáért. Díjaztak arany jelvényes túravezetőt, továbbá a természetjárás fejlesztéséért bronz, ezüst és arany fokozatokat is kiosztottak. Emellett kitüntették a szervezésben, az oktatásban és a természetjárást segítő túraútvonalak festésében közreműködőket is.

Mag Éva átveszi az Ajkai Kórház SE emléklapját
Fotó: MTSZ

Az Ajkai Kórház SE emléklapját Mag Éva, Németh Zsuzsanna, Sárikné Dézsi Katalin alapító tagok, valamint Pajtli Sándor és Pajtliné Kerti Mária túravezetők vették át. A csoport tagjai a pólójukon viselték a 1974-2024-es időszakot jelző évszámokat.

Az ünnepség után az ajkaik Pajtli Sándor vezetésével megnézték Dobogókő nevezetességeit. A gyönyörű napsütéses időben találkozhattak az ország minden tájáról összesereglett túrázókkal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában