Megmozdult a vármegye

2 órája

Összefogás a rákos anya és vesebeteg kisfia javára

Megmozdult egész Veszprém vármegye: széles körű összefogás alakult ki a Balatonalmádiban élő rákos anya és vesebeteg kisfia javára, akikről nemrég írtunk.

Kovács Erika

Tudomásunk szerint cikkünk nyomán segíti a tragikus sorsú családot az alsóörsi önkormányzat, az alsóörsi Amfi, egy Balatonalmádiban élő védőnő, aki külön közzétette a helyi csoport oldalán a rákos anya és vesebeteg kisfia helyzetét, és jótékonysági gyűjtést kezdeményezett számukra. Példaértékű az összefogás, megmozdult a környék és Veszprém vármegye.

Szép összefogás alakult ki Juditért és kisfiáért Veszprém vármegyében Fotó: Kovács Erika

Összefogás a családért

Többen különféle összeget utaltak a közzétett számlára, visznek nekik egyebek mellett fürjtojást és homoktövisitalt, melyek viszonylag sokba kerülnek, viszont nagyon jótékonyak az egészségre.

Judit negyedik stádiumú rákos beteg

Judit és kisfia, Áron életéről Rákbeteg anya egyedül neveli súlyosan beteg kisfiát című írásunkban egyebek mellett megírtuk: Judit rákos, negyedik stádiumú daganatos beteg. Kisfiának, Áronnak veseproblémája van, gyakran szorul kórházi kezelésre, az édesanyja kemoterápiára jár. Egy-egy ilyen kezelés után napokig rosszul van, csak feküdni tud, olyankor rokonai, barátai viszik a kisfiát iskolába, ahol mindenben segítik őket, ahogy a családsegítő is. Anya és kisfia Balatonalmádiban a hegy tetején egy apró házban lakik. Amikor a keramikus végzettségű Ildikó képes rá és állapota engedi, világító lámpásokat formáz agyagból, hogy aztán eladja azokat. Ez, mint mondta, lehetőséget ad arra, hogy kisfia kedvenc ételeit főzze és süteményeit készítse el, továbbá vegyen neki gyümölcsöt, édességeket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában