Shiatsu

2 órája

Beteg gyerekekért masszíroztak

Összesen 850 ezer forint gyűlt össze azon a 24 órás masszázson, melynek bevételét az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítványnak ajánlották fel a szervezők. Egy napon keresztül több mint húsz kezelő masszírozta a hozzájuk jelentkező vendégeket.

Haraszti Gábor

A shiatsu masszázs egy Japánból származó gyógyászati technika, akupunktúrás pontokat kezelnek ujjnyomással a hagyományos kínai és japán meridiánrendszerekben, tenyérnyomások, nyújtások és ringató technikák kíséretében.

Közel száz vendéget masszíroztak a kezelők a 24 óra alatt
Fotó: Haraszti Gábor/Napló

– A rendezvényt évente egyszer rendezzük meg, mindig más helyszínen, lényege, hogy 24 órán keresztül kezeljük a hozzánk érkező vendégeket, akik előzetes regisztráció után vesznek részt az eseményen. Az adományokat shiatsu kezelésekkel háláltuk meg – tudtuk meg Kiss Zoltán shiatsu gyógyásztól, a rendezvény házigazdájától. – A befolyt összeget mindig valamilyen alapítványnak, szervezetnek ajánljuk fel. Pápán sem volt másképp, igyekeztünk a beteg gyerekeknek minél több pénzt összegyűjteni. Nagy örömünkre 850 ezer forint gyűlt össze, melyet Schveighoffer Zita gyermekorvosnak, az alapítvány kuratóriumi elnökének adtunk át – tájékoztatott a szervező.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában